Priser

Fordelen ved at få en grafisk freelancer er, at du får en professionel grafiker med 24 års erfaring til, at hjælpe med din virksomheds marketing.

Jeg kan hjælpe dig, hvad enten du har brug for tryksager, web eller styrke din visuelle identitet på eks. de sociale medier. Du slipper for licenser til programmer og dyrt udstyr.

Da jeg har eget kontor, behøver du heller ikke at have en plads til mig på dit kontor, men føler du, at den bedste løsning er, at jeg kommer til dig, gør jeg selvfølgelig det.

Ring eller skriv endelig til mig, om du har spørgsmål eller vil have noget uddybet.

Se forslag til løsninger nedenfor.

 

TIMEPRIS

KR. 650,-

Den mest fleksible løsning når der skal løses en grafisk opgave – tryksag, annonce – offline/online, opdateringer af web mm.
Betal kun for præcis det, du har brug for.
Det kan også være en klippekort-løsning.

LEJ FOR EN DAG

4.200,-

Er der kortvarige opgaver, så udnyt muligheden for en ekstra medarbejder for en dag. Her får du 7 timers grafisk arbejde.
Det kan også være en klippekort-løsning.

Se forslag nedenfor.

FAST FREELANCER

18.000,-

Få en fast medarbejder i 30 timer om måneden til at løse de faste grafiske opgaver, der er i din virksomhed.
Læs ovenfor, hvorfor det kan være en god løsning.

 

Klippekort

10 timer

6.000,-

Grafisk klippekort til 10 timers grafisk design (layout/rentegning/billedbehandling, klargøring til tryk, opdatering af sociale medier/web osv).20 timer

10.000,-

Grafisk klippekort til 20 timers grafisk design (layout/rentegning/billedbehandling, klargøring til tryk, opdatering af sociale medier/web osv).

50 timer

28.000,-

Grafisk klippekort til 50 timers grafisk design (layout/rentegning/billedbehandling, klargøring til tryk, opdatering af sociale medier/web osv).

 

Alle priser er ekskl. moms